SOYANING BIOAKTIV BIRIKMALARINING DORIVOR VA FARMATSEVTIK XUSUSIYATLARI SOHASIDAGI INNOVATSIYALAR. - S.B.Mamadaliyeva; M.Saksonboyeva (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatotsiya: Ushbu keng qamrovli sharh soyaning bioaktiv komponentlarini dorivor maqsadlarda qo‘llash bo‘yicha keng qamrovli tadqiqotlarni taqdim etadi.