IQLIM O‘ZGARISHI: TABIAT VA INSONIYAT MUAMMOSI - Bahodirova Mohichehra; Yusupova Sevinch (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: iqlim o‘zgarishi bugungi kundan butun dunyo ahlosini tashvishga solayotgan eng dolzarb muammolardan biridir. Bu nafaqat tabiat, balki inson salomatligi, iqtisodiyot, qishloq xo‘jaligi va hayot tarziga bevosita tasir qilmoqda.