BUXORO VILOYATIDA COVID-19 KASALLIGINI TARQALISHIDA BEMORLAR GENDER XUSUSIYATLARINING O’RNI. - Omonov Olimjon Yunusovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada COVID-19 kasalligining tarqalishida bemorlarning gender xususiyatlarining o’rni muhokama qilinadi. O’tkazilgan tadqiqodlar davomida qaysi jins vakillarida COVID-19 kasalligidan kasallanish darajasi yuqoriroqligi to’g’risidagi ma’lumotlar tahlil qilinadi.