O‘QUVCHILARNING INDIVIDUAL PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI VA ULARNI TA’LIM JARAYONIDA HISOBGA OLISH - To'xtayeva Nozima Narziyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilarning individual psixologik xususiyatlari va ularni ta’lim jarayonida hisobga olgan holda, zamonaviy kasblarga yo‘naltirish metodlari tahlil qilinadi. Zamonaviy jamiyatda kasb tanlash murakkab jarayon bo‘lib, u shaxsning qiziqishlari, qobiliyatlari va psixologik xususiyatlariga mos kelishi zarur.