VAQTGA BOG‘LIQ TA’LIM VA MOSLASHUVCHAN BAHOLASH BO‘YICHA PEDAGOGIK TAJRIBA. - Xudayberganova Durdona Valijon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada vaqtga bog‘liq ta’lim (time-sensitive learning) va moslashuvchan Annotatsiya: baholash (adaptive assessment) jarayonlarini umumta’lim tizimi doirasida joriy etish bo‘yicha olib borilgan pedagogik tajriba natijalari bayon etiladi. Eksperimental tadqiqot asosida o‘quvchilarning bilimlarni o‘zlashtirish dinamikasi, individual yondashuv samaradorligi va baholash tizimining moslashuvchanligi tahlil qilinadi. Pedagogik jarayonda vaqt resurslarining to‘g‘ri rejalashtirilishi va differensial yondashuv o‘quv samaradorligini oshirish omili sifatida asoslanadi.