UMUMTA`LIM MAKTABLARIDA O`QUVCHILARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHNING DOLZARB MUAMMOLARI - Mashrapov Qahramonjon Mirzayevich; Ergasheva Zilolaxon (TADQIQOTLAR, 2025)
Mamlakatimiza keying yillarda malga oshirilayotgan barcha isloxotlar inson qadr qimmatini yuksaltirish, ayniqsa yoshlarimizning yuksak ma`naviyatli shaxs sifatida ulg`ayishi, har tomonlama kamol topishiuchun qulay shart sharoitlar yaratishga qaratilmoqda. Shuningdek, jamiyatimizning asosi - oila institutini yanada mustahkamlash va rivojlantirish, oilalarni, ayniqsa yosh oilalarni huquqiy va ijtimoiy- iqtisodiy manfaatlarini himoya qilish hamda qo’llab-quvvatlashni kuchaytirish borasida olib borilayotgan barcha ishlarni sifat jihatidan yangi bosqichga ko’tarish, jismonan sog’lom, ma’naviy yetuk va har tomonlama rivojlangan barkamol avlodni tarbiyalashda oilaning rolini oshirish, mustahkam, sog’lom oilani shakllantirish borasida mamlakatimizda bir qator ishlar amalga oshirilmoqda.