MALAKAVIY AMALIYOT JARAYONLARINI RAQAMLASHTIRISH VA BOSHQARUVNI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI - Akbarov Behzodjon Saybjon oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarida talabalarning malakaviy amaliyot jarayonlarini raqamlashtirishning dolzarbligi, mavjud muammolar, ilg‘or xorijiy tajribalar va boshqaruvni takomillashtirish bo‘yicha takliflar bayon etilgan. Raqamli texnologiyalar amaliyotni hujjatlashtirish, kuzatish va baholashni soddalashtiradi. Tahlillar shuni ko‘rsatadiki, raqamlashtirish orqali oliy ta’limda sifat va samaradorlik oshadi. Maqolada amaliyot jarayonida foydalanilishi mumkin bo‘lgan axborot tizimlari, platformalar va ularning integratsion afzalliklari muhokama qilinadi. Xulosa sifatida, maqola raqamlashtirish orqali boshqaruvning shaffofligi va nazorat mexanizmlarini kuchaytirishga qaratilgan takliflar bilan yakunlanadi.