TA’LIMNI RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA O‘QITUVCHINING KASBIY RIVOJLANISHI - G'iyosov Shavkatjon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. O’qituvchilar yangi pedagogik yondashuvlar va metodlarni sinab ko’rib, ularning samaradorligini baholash uchun raqamli texnologiyalardan foydalanishi mumkin. Raqamli vositalar orqali ma’lumotlarni tezda almashish, yangiliklardan xabardor bo‘lish va zamonaviy pedagogik tendensiyalar haqida bilib olish mumkin. Maqolada ta’lim jarayonida raqamlashtirishning o’qituvchi kasbiy rivojlanishiga ta’siri va uning qulayliklari xususida fikr-mulohazalar yuritiladi.