KAM TA’MINLANGAN OILALARGA PSIXOLOGIK XIZMAT KO’RSATISH - Keldiyeva Dilrabo Nuraliyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Kam ta’minlangan oilalarga psixologik xizmat ko‘rsatish ijtimoiy himoya va inson huquqlarini ta’minlashda muhim ahamiyatga ega bo‘lgan soha hisoblanadi. Bunday oilalar ko‘pincha iqtisodiy qiyinchiliklar, ijtimoiy izolyatsiya, stress va ruhiy salomatlik muammolari bilan yuzma-yuz keladi. Shu sababli, ularga psixologik yordam ko‘rsatish nafaqat ularning ruhiy holatini yaxshilash, balki oilaviy barqarorlikni ta’minlash, jamiyatda ijtimoiy adolatni oshirishga xizmat qiladi.