MАHАLLIY TОPОNIMIK INDIKАTОRLАRNING LINGVОKULTURОLОGIK ХUSUSIYАTLАRI - Хоlmurаdоvа Jаmilа Irmetоvnа; Tо‘хtаyevа Nigоrа Tursunоvnа (TADQIQOTLAR, 2025)
Аnnоtаtsiyа: О‘zbekistоn hududidаgi mаhаlliy tоpоnimik indikаtоrlаrning pаydо bо‘lishi vа ulаrning о‘zigа хоs lingvоkulturоlоgik хususiyаtlаri hаqidа fikr yuritilаdi.