QUDUQLARNING ISHLAB CHIQARISH XUSUSIYATLARINI TADQIQOT QILISH USULLARI - Abdirazakov Akmal Ibragimovich; Masharipov Asadbek Nurlabek o‘g‘li; Haydarov Baxodir Husniddin o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
АNNOTATSIYA Ushbu maqolada gaz va gazkondensat kolarnini ishlatishnig so‘ngi bosqichida ishlatish quduqlarini suv bosishi sababli qazib chiqarish ko‘rsatkichga salbiy ta’sir ko‘rsatishning texnologik va geologik omillarini kelib chiqish haqida qisqacha ma’lumot berilgan.