KIBERJINOYATCHILIKKA QARSHI KURASHISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Ro‘ziqulov Mirzabek Pardaboyevich; Ochilov Navro‘zbek O‘roqboy o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Аnnоtаtsiyа. Maqola kiberjinoyatchilikka qarshi kurashishning zamonaviy usullarini tahlil qilishga bag‘ishlangan. Unda kiberjinoyatchilikning asosiy shakllari, axborot xavfsizligiga bo‘lgan tahdidlar va sun’iy intellekt, blockchain texnologiyasi kabi ilg‘or texnologiyalarning qo‘llanilishi ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, maqolada huquqiy yondashuvlar va xalqaro hamkorlikning ahamiyati tahlil qilinib, amaliy tavsiyalar berilgan.