ELEKTRON HUKUMAT TUSHUNCHASINING KONSEPTUAL TAHLILI - QURBONOV SHOXRUX QUVONDIQOVICH (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada elektron hukumat tushunchasining konseptual tahlili yoritib berilgan. Elektron hukumatning asosiy tamoyillari bosqichma bosqich asoslab berilgan va maqolada A.Yusupovning tadqiqot ishlarida davlat boshqaruv samaradorligini baholashda uning tashkiliy-institutsional, ochiqlik, zamonaviy axborot- kommunkatsiyalarning roliga e’tibor qaratilgan.Maqola ko’plab mutaxassislar va mustaqil izlanuvchi tadqiqotchilar uchun foydali bo’lishi mumkin.