KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARDA XOTIRANI MUSTAHKAMLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Sobirova Shoira Arifjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Biz faoliyatimiz davomida o‘quvchilarning psixologik rivojlanishi yosh xususiyatlari bilan chambarchas bog‘liqligini kuzatamiz. Ruhiy jarayonlar va bola ruhiyatidagi o‘zgarishlar, chunonchi, diqqat va xotira darajasi, tafakkur xususiyatlari so‘z boyligi hamda nutqning rivojlanganlik darajasi va boshqalar ruhiy psixologik rivojlanishga ta’luqlidir.