IMOM TERMIZIYNING “SUNAN” NOMLI ASARINING OʻZIGA XOS JIHATLARI. - Xasanov Husniddin (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Maqolada imom Termiziyning qisqacha tarjima holi, ta’lim olgan ustoz va safar qilgan yurtlari, yozgan asarlari, asarlari ichidan “Sunan” asarining boshqa sunan asarlardan uslubi, hadislarni keltirish tartibi, ahkomlar boyon qilinish jihatidan oʻziga xos jihatlari.