O’SIMLIK URUG’LARIDA SUVNING BO’KISH TEZLIGI LOVIYA (PHASEOLUS) , SHOLI(ORYZASATIVA) , QOVOQ(CUCURBITA) - Teshaboyev Tolib Nizomiddin o’g’li; Olamgirova Gulshan Saidali qizi; Mo’minqulov Rahmatillo O’tkir o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada moyli , dukkakli , donli o’simliklar urug’ining suvning bo’kishi o’rganildi. Navoiy Innovatsiyalar Universiteti laboratoriya xonasida olib borgan ish tajriba davomida Loviya (Phaseolus) ,Sholi (Oryzasativa) , Qovoq (Cucurbita) urug’larining suvning bo’kish ko’rsatgichi baholandi