PROFILAKTIKA INSPEKTORLARINING HUQUQBUZARLIKLARNI BARVAQT OLDINI OLISH FAOLIYATI - Absalomov Eldor O'ktam o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida profilaktika inspektorlarining jinoyatchilik va huquqbuzarliklarning barvaqt oldini olishdagi o‘rni, ularning vazifalari, amaliy faoliyat yo‘nalishlari va duch kelinayotgan muammolari yoritilgan. Maqolada mavjud muammolarni hal etish bo‘yicha takliflar ham berilgan.