KOMPOZITORLIK VA BASTAKORLIK IJODIGA BIR NAZAR - No‘monov Iftixorjon Iqboljon og’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek zamonaviy musiqasi, O‘zbekistonga kompozitorlik va bastakorlik ijodining kirib kelishi hamda o‘zbek kompozitor va bastakorlari ijodi haqidagi malumotlar fikr mulohazalar yoritilib berilgan