IXTISOSLASHTIRILGAN SAN’AT MAKTABLARIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR VA INTERFAOL USULLARDA GARMONIYA FANINI O‘QITISHNING DIDAKTIK ASOSLARI - Xo‘jayorova Lola (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ixtisoslashtirilgan san’at maktablarida garmoniya fanini zamonaviy pedagogik texnologiyalar va interfaol usullar asosida o‘qitish masalalari yoritilgan. Garmoniya fanining nazariy asoslarini o‘quvchilarga samarali yetkazish, ularning musiqiy tafakkurini rivojlantirish hamda ijodiy salohiyatini kengaytirishda raqamli texnologiyalar va interfaol metodlarning o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada didaktik vositalar, vizual platformalar, mobil ilovalar, multimediya va musiqiy dasturlarning ta’lim sifatiga ta’siri amaliy misollar asosida bayon etilgan.