MAMLAKAT AHOLISI O’SISH SUR’ATI PASAYIB KETISHINING IQTISODIYOTGA TA’SIRI - Urunbayeva Yulduz Pirnazarovna; Beknazarov Sherbek (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada aholining kamayib ketishing iqtisodiyotga ta’siri, dunyo bo’yicha ko’plab mamlakatlarda aholining kamayib borayotganligi, jumladan mamlakatimiz aholisining o’sish sur’atining pasayish tendensiyasini ko’rsatayotganligi, bunga sabab bo’layotgan omillar haqida fikr yuritiladi.