OILADA FARZANDNING AXLOQIY FAZILATLARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Xusainov Shavkat Esonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O`ta kuchli axloqiy mas’uliyat – bunda ota-ona tomonidan bolaga nisbatan talablar darajasi yuqori bo`ladi, lekin uning asl xohish-istaklari, ehtiyojlari unchalik e’tiborga olinmaydi. Masalan, “sen to`ng’ichimizsan, ukalaringga sen qarashing kerak”, degan ma’noda unga oiladagi kichik a’zolarga yoki kasallikka chalingan oila a’zosini parvarish qilish kabi mas’uliyatli va og’ir ishlar ham yuklanadi