MIJOZLARGA PSIXOLOGIK YORDAM HAMDA MASLAHAT BERISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Ismoilova Fazilat Oʻralovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kunda aholining psixologik xizmatga ehtiyoji ortib borayotganligi kuzatilmoqda. Hozirda psixologik xizmat ommalashib borayotgan soha sifatida rivojlanmoqda. Ayniqsa, kam bo‘lsada joylarda psixolog maslahati yoki xizmati xonalari, markazlari ochilishi bu sohadagi ishlarda yangi siljishlar bo‘layotganligidan dalolatdir. Ammo, ko‘pgina psixologlar tomonidan psixologik maslahatni tashkil etish va olib borishda qiyinchiliklar sezilmoqda.