ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARINI TASHKIL ETISHDA FANLARARO INTEGRATSIYADAN FOYDALANISH VA UNING AHAMIYATI. - Mahmudjonova E’zoza Salimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu tezisda zamonaviy ta’lim texnologiyalarining ustuvor jihatlari, darslrning samarali bo’lishida fanlararo bog’lanishning ahamiyati , yangi tuzilgan va ishlab chiqilgan ona tili va adabiyot darsliklarida barcha fanlar yuzasidan bilimlar berilganligi , ularning dars mavzusi bilan bog’liqligi , ko’p qirrali ekanligi, ona tili va adabiyot fani ustozlari bundan darsning samarali bo’lishida va ilmiyligini ta’minlashda foydalanishlari mumkinligi yoritib berilgan