IKKI YURAK, BIR SHE’RIYAT: FAYNBERG IJODIDA MILLATLARARO UYG‘UNLIK - Erkinboyeva Aziza Ruslonovna; Mohinbonu Mardonova Shuhrat qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada Aleksandr Faynberg ijodida millatlararo uyg‘unlik mavzusining badiiy talqini yoritiladi. “Chig‘ir” to‘plami asosida ikki xalq o‘rtasidagi madaniy yaqinlik, do‘stlik va mushtaraklik masalalari tahlil qilinadi. Shoirning she’rlari yoshlar uchun bag‘rikenglik, insonparvarlik va totuvlik g‘oyalari ilgari suriladi.