BOLALARDA AGRESSIV HOLATLAR SHAKLLANISHINING OLDINI OLISH HAMDA BARTARAF ETISHDA PSIXOLOGIK HIMOYANI YUZAGA KELISHI - Abdualiyeva Barno Yusufovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maktab o’quvchilari orasida agressiv xulq-atvorni bartaraf etishda, avvalo shu narsa ko’zga tashlanadiki, har qanday holatda ham bolalarni be’etibor qoldirish kerak emas, ayniqsa, maktab o’quvchilarini, o’smir yoshlarni, chunki ular huddi endi o’sib kelayotgan novda kabidir. Uni qaysi tomonga shakllantirilsa shunday shakllanib boradi.