OʻQUVCHI YOSHLARDA IQTIDORNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI HAMDA PSIXOKORREKSIYASI - Axmedov Sherdil Bahodir oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Iqtidorli bolalar bilimlarni to’plash va qayta ishlashga juda erta moslashadi. Ko’p hollarda, bu faqat ularning doimiy singishi hisoblanadi. Ularning bu ishtiyoqi maktab tomonidan to’liq taqsimlanadi, bu birinchi navbatda tajribani uzatishga, bolani insoniyat tomonidan to’plangan bilimlar bilan tanishtirishga qaratilgan.