EFFECTIVE METHODS IN TEACHING ENGLISH - Haydarova Mehrangiz (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ingliz tili global kommunikatsiyaning muhim vositasi sifatida, uning o‘qitilishi o‘quvchilarning til ko‘nikmalarini rivojlantirishda katta ahamiyatga ega. Har bir metodning afzalliklari va o‘quvchilarga qanday yordam berishi haqida ma’lumot berilgan. Ushbu yondashuvlar o‘quvchilarning qiziqishini oshirish, tilni amaliyotda qo‘llash qobiliyatini rivojlantirish va mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirishda samarali hisoblanadi. Maqola ingliz tilini o‘qitishda zamonaviy yondashuvlarni qo‘llash orqali ta’lim jarayonini yaxshilashga qaratilgan.