“MADANIY TAFAKKUR” TUSHUNCHASI, UNING FALSAFIY, IJTIMOIY VA PSIXOLOGIK JIHATLARI - Aslonov Jurabek Mansurovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Mazkur maqolada “madaniy tafakkur” tushunchasi, uning ta’rifi, turli xil olimlar tomonidan unga berilgan ta’riflar qiyosiy tahlil qilinadi. Shu bilan bir qatorda, maqolada ushbu tushunchaning falsafiy, ijtimoiy va psixologik jihatlari ham o’rganiladi.