MAKTAB OʻQUVCHILARIDA TAFFAKUR,XOTIRA HAMDA MUSTAQIL FIKRGA EGA BOʻLISH KOʻNIKMALARNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Otaboyeva Kamola Botirjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTASIYA Umumiy o‘rta maktab ta’limi jarayonida fikr yuritish operatsiyalaridan unumli foydalanish evaziga har qanday murakkab bilimlarni egallash imkoniyati vujudga keladi. O‘quvchilar tafakkur shakllarining funksional va operatsional jihatlari bilan yaqindan tanishadilar, shuningdek, ulardan mustaqil foydalanish uchun barcha iptellektual rezervlarini ishga solishga harakat qiladilar.