MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA FIKRLASH HAMDA IDROK ETA OLISH QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Choriyeva Malika Xuvayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ta’lim sifatini oshirishda o‘qitish jarayoniga sintezlashgan yondashuvning muhimligi nuqtai nazaridan, o‘quvchilarda ta’limiy ehtiyojlarni faollashtirish uchun gumanistik, shaxsga yo‘naltirilgan hamda individual-differensial yondashuvni yo‘lga qo‘ish lozim.