АVTOMATLASHTIRILGAN KONSTRUKSIYALASH YORDAMIDA ERKAKLAR YELKA KIYIMINI ISHLAB CHIQISH USLUBI - Nuriddinova Rohila Pazlitdin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Muayyan ishlab chiqarish xususiyatiga ko‘ra kirlanish hududlari aniqlangan maxsus kiyim yangi modellarini loyihalashda tipaviy va unifikatsiyalangan detallar yordamida loyihalanayotgan modelda eng yaxshi konstruktiv-dekorativ yechimga ega bo‘lgan zarur detallarni qidirish jarayonini optimallashtirishga erishish lozim. Buning uchun aniqlangan himoya zonalarining optimal o‘lchamiga muvofiq mumkin bo‘lgan detallar kombinatsiyalar majmuasini tashkil qilish vazifasini yechish kerak