CHET TILI OʻQITISHDA PEDAGOGLARNING TA’LIM JARAYONIDA QOʻLLAYDIGAN TAMOILLARNING NAZARIY VA AMALIY ASOSLARI. - F. S.Tashpulatova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Taqdim etilayotgan maqola chet tili oʻqitishda pedagoglarning ta’lim jarayonida qollaydigan tamoillarning nazariy va amaliy asoslari oʻqitish metodi oʻqitishning shakllari, interfaol oʻqitish metodlari qoʻllangan vaziyatlar, oʻqitishning ilgʻor tajribalarini oʻrganish mutaxassislik uchun zarur koʻnikma va malakalarni shakillantirishdan, shunigdek tarjimonlarni maxsus ilmiy metodik adabiyotlar bilan ishlashga oʻrgatish va ilmiy ishlarga tayyorlashdan iboratdir.