RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR MUHITIDA MUSTAQIL TA’LIM JARAYONLARINI PEDAGOGIK LOYIHALASHTIRISH - To’rayev Adham Akrom o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Raqamli texnologiyalar muhitida mustaqil ta’lim jarayonlarini pedagogik loyihalashtirish zamonaviy ta’lim tizimining eng dolzarb masalalaridan biridir. Bugungi kunda axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining keng joriy etilishi ta’lim jarayonini tubdan o‘zgartirib, o‘quvchilarning mustaqil bilim olish imkoniyatlarini kengaytirmoqda. Shu sababli, raqamli muhitda mustaqil ta’lim jarayonlarini samarali tashkil etish uchun pedagogik loyihalashtirishning yangi yondashuvlari va usullarini ishlab chiqish zarurati tug‘ildi.