XORAZM QOVUNCHILIGINING TARIXI. - Rahimov Furqat Jabberganovich; Sapoyeva Nilufar (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada mualliflar Xorazm diyorida yetishtirilgan qovun navlari, qovun navlarining dunyoga tarqalish tarixi, qovunlarning insonlarga foydali omillari to‘g‘risida ma’lumotlar beradi.