SULAYMANOV TIMUR ÓZIN KÓRKEM ÓNERGE BAǴISHLAǴAN XUDOJNIK - Kamalova Gúlmaryam; Saparova Gwzal (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotaciya: Bul maqalada Qaraqalpaqstan Respublikasındaǵı sheber xudojnik hám pidayı pedagog - Sulaymanov Timur Amangeldiyevichtiń ómiri, dóretiwshiligi hám kórkem óner tarawındaǵı xızmetleri keńnen sáwlelendirilgen. Maqalada xudojniktiń bilim alǵan jılları, ustazları, pedagogikalıq jumısı hám shańaraqlıq tárbiyası haqqında tolıq maǵlıwmatlar berilgen.