KUZGI BUG‘DOY URUG‘INING UNUVCHANLIGINI LABARATORIYA SHAROITIDA ANIQLASH - Ismaylov Uzaqbay Embergenivich; Qоzibayeva Nafosat Shavkatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu hujjatda kuzgi bugʻdoyning Крошка va Пловчанка navi urugʻlarining labaratoriya sharoitida unuvchanligini aniqlash boʻyicha oʻtkazilgan tadqiqot natijalari batafsil yoritilgan. Tadqiqotning asosiy maqsadi — urugʻlarning sifatini baholash va ularning ekishga yaroqliligini aniqlash. Unda tadqiqotning dolzarbligi, oʻtkazish usullari, olingan natijalar va ularning tahlili, shuningdek, amaliy tavsiyalar keltirilgan.