TESKARI TRIGONAMETRIK TENGSIZLIKLARNI GRAFIKLARI YORDAMIDA YECHISH - Kuljonov Javlon Nematovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Teskari trigonometrik funksiyalarning teskari ko‘rinishlarini ifodalaydi va ular burchaklarni aniqlashda, geometrik muammolarni yechishda va boshqa ko‘plab sohalarda qo‘llaniladi.Ushbu maqolada teskari trigonometrik funksiyalarning ta’rifi, xususiyatlari, grafikasi, amaliyotdagi o‘rni va qo‘llanilishi yoritlgan.