MARTIN XAYDEGGER FALSAFASIDA INSON BORLIG‘I MASALASI. - Tazabay Yuldashev (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada G‘arbiy Yevropa falsafasining eng yangi yo‘nalishlarida, xususan M. Xaydegger tafakkurida, borliq muammosini anglashga doir yangi yondashuvlar tahlil qilinadi. Unda ushbu g‘oyalarni falsafiy tadqiqotlarda hamda oliy ta’lim muassasalarida o‘qitish jarayonida qo‘llash imkoniyatlari va talqin variantlari taklif etiladi.