ХОДИМЛАРНИ ТАЙЁРЛАШДА МАРДЛИК ВА ЖАСОРАТ РУҲИНИ ТАРБИЯЛАШНИНГ САМАРАЛИ УСУЛЛАРИ - Умурзоқов Бахтиёр Боходирович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада ходимларнинг жисмоний ва руҳий тайёргарлигида мардлик, жасорат ва фидоийлик каби маънавий-ахлоқий фазилатларни шакллантиришнинг самарали усуллари таҳлил қилинган. Таълим- тарбия жараёнида миллий қадриятлар, тарихий мерос, жанговар анъаналар ҳамда замонавий психология ва мотивация технологияларидан фойдаланиш масалалари кўриб чиқилган. Мақолада мутахассислар фикри, илмий хулосалар ва амалий тавсиялар келтирилган.