BOLALAR XULQIDA TOBELIKNING NAMOYON BOʻLISHI HAMDA UNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Alimardonov Urol Qoraboyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Addiktiv xulq-atvor, odatda, insonning o’zini yaxshi his qilish yoki muammolardan chalg’ish uchun ruhiy holatini o’zgartiruvchi moddalarga murojaat qilishi bilan tavsiflanadi. Bu xulq-atvor, avvalo, moddani suiiste’mol qilish bilan boshlanadi, keyin esa bu odatga aylanishi mumkin.