VMC 640 DASTGOHIDA MURAKKAB DETALLARGA ISHLOV BERISH TEXNOLOGIYASI - Sh.A.Jaxonov (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya Mazkur maqolada VMC 640 vertikal ishlov berish markazining murakkab shakldagi detallarga ishlov berishdagi imkoniyatlari, dasturiy boshqaruv tizimi, asboblar bilan ishlash texnologiyasi hamda ishlab chiqarish samaradorligiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, murakkab geometrik shakllarga ega bo‘lgan detallarni aniqlik va sifat talablariga javob bergan holda ishlab chiqarish bo‘yicha amaliy tajribalar tahlil qilingan.