JAMIYATNI YUKSALTIRISHDA HUQUQIY TARBIYANING O’RNI - Shamsutdinova Zebiniso Mansurbek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jamiyatni yuksaltirishda huquqiy tarbiyaning roli, aholining huquqiy madaniyatini oshirishda qanday jabhalarga e’tibor qaratish kerakligi bayon etilgan. Bugungi kunda aholining huquqiy bilimlari yetarli emasligining sabablari va buni bartaraf etish usullari nimalardan iborat ekanligi bayon etilgan.