O’SPIRINLARDA HISSIYOTNI BOSHQARISHNING AHAMIYATI - Murtazayeva Gulnora Zarif qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O’spirinlik davri inson hayotining eng murakkab va o’ziga xos davrlaridan biridir. Bu davrda inson tanasi va ruhiyati sezilarli o’zgarishlarga duch keladi. O’spirinlar o’zlarini, atrofdagi dunyoni va boshqalar bilan munosabatlarini yangi ko’z bilan ko’rishga harakat qiladilar. Shu bilan birga, o’spirinlik davrida hissiyotlar juda kuchli va o’zgaruvchan bo’ladi. Hissiyotni boshqarish o’spirinlarning hayot sifatini yaxshilash, shaxsiy rivojlanishiga yordam berish va ijtimoiy muammolarni kamaytirishda muhim ahamiyatga ega.