BOʻLAJAK OʻQITUVCHILARDA IJODKORLIK TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH (KITOBXONLIK MADANIYATI ASOSIDA) - Tolibova Shaxnoza (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda ijodkorlik tafakkurini rivojlantirishda kitobxonlik madaniyatining o‘rni tahlil qilinadi. Kitob o‘qishning ta’lim jarayonidagi ahamiyati, tanqidiy va ijodiy tafakkurni shakllantirishdagi roli ko‘rsatib beriladi. Bo‘lg‘usi pedagoglarning innovatsion yondashuvlari va zamonaviy ta’lim metodlari orqali ijodiy tafakkurni rivojlantirish yo‘llari yoritiladi.