OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARINI YETISHTIRUVCHI QO‘SHINLAR FRONT ORTI TA’MINOTI BO‘LINMALARI FAOLIYATINING ISLOHOTI - NIYOZOV Sodiq Raximovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qishloq xo‘jalik mahsulotlarini yetishtirish va ishlab chiqarish bo‘yicha harbiy qismlarning front orti ta’minoti bo‘linmalari faoliyatida olib borilayotgan islohotlar, ularning faoliyatini takomillashtirish bo‘yicha Mudofaa Vazirligi qo‘shinlariga yangi kiritilgan tizimning tahlili bayon etilgan.