SHIFOKOR QABULIGA NAVBAT JARAYONINI RAQAMLASHTIRISH VA UNING SAMARADORLIGI - Rustamova Nodiraxon Abduraxmon qizi; S.Ibragimov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda sog‘liqni saqlash sohasida shifokorga yozilish va navbat kutish jarayonlarini raqamlashtirishning dolzarbligi yoritilgan. Tizimni raqamlashtirish orqali xizmatlar sifati, vaqt tejalishi va bemorlarning qulayligi ta’minlanadi. Mobil ilova va veb-portal orqali navbatlar avtomatlashtirilgan tarzda tashkil etiladi. Shuningdek, shifokorlar ish yuklamasini kamaytirish, axborotlarni tezkor yetkazish va boshqaruvni optimallashtirish imkoniyati yaratiladi.