NATYURMORT JANRI ASOSIDA O’QUVCHILARDAN BADIIY DUNYOQARASHNI SHAKLLANTIRISH METODIK YONDASHUVLARI - Akbarova Rayhona Jamoliddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola umumiy o’rta ta’lim maktbalarida Tasviriy san’at fanini o’qitish bo’yicha natyurmort janrni o’rgatish metodikasini qo’llash bo’yicha fanning istiqbollari bo’yicha keng fikr va mulohazalar yurtilib.bir qancha ma’lumotlarni keng bayon etadi.