JEYMS KLIRNING “ATOM ODATLAR” KITOBI: SHAXSIYAT, MUHIT VA O‘ZGARISH YO‘LI - Lutfullaxo‘jayeva Vaziraxon Fayzulloxon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada James Clear tomonidan yozilgan “Atom odatlar” kitobining asosiy g‘oyalari tahlil qilinadi. Muallif kichik, ammo izchil odatlarning hayotdagi katta o‘zgarishlarga olib kelishini ilmiy va amaliy misollar bilan asoslaydi. Odatlarning shakllanishi, shaxsiyat va muhit omili asosida o‘rganiladi.