“ICHIMIZDAGI NAZRUL ISLOM” (maqola) - Ergasheva Nilufar Akramjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston xalq shoiri Erkin Vohidovning “Ruhlar isyoni” dostoni tahlil etiladi. Dostondagi har bir rivoyatning ma’naviy- ma’rifiy jihatlari yoritib beriladi.