“ERKIN VOHIDOVNING MATMUSA OBAZI TAHLILI” (maqola) - Ergasheva Nilufar Akramjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O‘tgan asrlarda shoir va yozuvchilarimizning o‘zbek adabiyotida tutgan o‘rni, shu jumladan Erkin Vohidov ijodida Matmusa obrazining o‘ziga xosligi, “Donish qishloq latifalari” asari tahlili, Erkin Vohidov ijodiy merosining yosh avlodni Vatanga muhabbat, sadoqat va uyg‘oqlikka chorlash ruhida tarbiyalash borasidagi ahamiyati.